CD MIKELIS
MIHAEL TOMINŠEK S.P.

Dobrava 14
8222 Otočec

grad
locilo

   KONTAKTI

DOBRAVA 14
8222 OTOČEC
SLOVENIJA

TEL:
07/ 30 99 201
031/ 656 284

EMAIL:
info@cdmikelis.com

Obiščite portal znanja:
www.cdmikelis.com

Delovni čas:
pon dogovoru

Davčna številka:
53186915

Matična številka:
1751930

O podjetju

Zagotoviti kakovosten nasvet vsakomur, četudi je ta nasvet na roko konkurenčnemu podjetju. Dvajset let in več izkušenj s področja avdio in video tehnike, ter računalništva. Načrtovanje potrebne računalniške opreme za novo nastala podjetja, ali prenova in optimizacija delovnega okolja za specialne namene: Video studio, grafično oblikovanje, tonski studio, itd.

Vse na enem mestu: Projektiranje in dobava računalniške opreme, namestitev programov, poglobljeno izobraževanje, vzdržavanje opreme, ter prodajna komunikacija za naročnika. Pisanje besedil za splet, oblikovanje in izgradnja spletnih portalov, optimizacija portalov.

CDmikelis se poslužuje izklučno najkvalitetnejših znamk, storitev in artiklov pri svojem poslovanju, saj so reklamacije strošek, ki onemogoča razvoj. Podane informacije temeljijo na več kot dveh desetletjih izobraževanj in velikem spektru kompetentnih strokovnjakov, ki stojijo za njimi.


Storitve

  • izdelovanje: spletne strani
  • oblikovanje: spletni portali
  • vzdrževanje: spletna mesta
  • registracija domen in gostovanje
  • gostovanje spletnih strani

Vizija

Biti največji alternativni ponudnik kvalitetnih storitev. Blagovna znamka MIKELIS daje garancijo, da bo cena sprejemljiva, kvaliteta pa bo presegala pričakovanja in tekmece. Pomebnejši nam je odstotek zadovoljnih uporabnikov, kot pa njihovo število. Nekateri so zadovoljni tudi zato, ker jih le napotimo tja, kjer najdejo rešitev (poslovno svetovanje).

SKRBIMO, DA JE VAŠE DELO ČIMBOLJ NEOVIRANO IN BREZ ZASTOJEV.